Beleef Virtual Reality op locatie in Etten- Leur

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Etten- Leur?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Etten- Leur plaatsvinden.

Het meest unieke uitstapje op locatie met Virtual Reality

Ben je het standaard uitje beu? Wil je het prachtige Etten- Leur niet verlaten? Geen zorgen! Wij brengen onze Virtual Reality Experiences naar elke gewenste locatie in Etten- Leuren transformeren iedere ruimte tot een onvergetelijke beleving. Dit is dé meest unieke activiteit op jouw eigen locatie. Elk bedrijfsuitje wordt gegarandeerd een succes. Versterk de teambinding en bevorder de teambuilding.

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Etten- Leur

Moet je een bedrijfsfeest op locatie organiseren of een familie-activiteit bedenken? Onze VR-ervaring biedt de perfecte oplossing! Betreed samen met je collega's, team of vrienden een fascinerende wereld waarin dromen werkelijkheid worden. Werk samen om te ontsnappen uit verschillende escape rooms, overleef en verdedig jezelf in de shooters, beleef diverse ervaringen tijdens de minigames, of overwin je angsten tijdens onze Fear Experience. Wat je ook kiest, het zal een onvergetelijke belevenis zijn.

Onze unieke ervaring zal nog lang het gesprek van de dag zijn en wordt beschouwd als het meest bijzondere uitje. Onze VR-activiteit kan plaatsvinden op jouw gewenste locatie in Etten- Leur. Het is dé ideale activiteit op locatie die garant staat voor een ervaring om nooit te vergeten. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, plezier, of gewoon het leukste uitje wilt, neem gerust contact met ons

Een Unieke VR Beleving in Limburg

De Virtual Reality Experience bij ons in Weert

Toch liever even weg uit Etten- Leur? Geen probleem! Op minder dan een uur afstand ligt het mooie Weert waar je bij ons op locatie alles kan beleven wat Virtual Reality te bieden heeft. Gedurende twee uur zullen wij ervoor zorgen dat dit uitstapje het waard was.

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Etten- Leur

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.