Beleef Virtual Reality op locatie in Geleen

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Geleen?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Geleen plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben je uitgekeken op de gebruikelijke uitjes? Wil je het prachtige Geleen niet verlaten? Geen probleem! Wij bieden onze Virtual Reality Experiences aan op elke gewenste locatie in Geleen en transformeren elke ruimte tot een onvergetelijke belevenis. Maak van jouw bedrijfsuitje een gegarandeerd succes met de meest unieke activiteit op locatie. Versterk de teambinding en bevorder de teambuilding.

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Geleen

Ben je van plan een bedrijfsfeest op locatie te organiseren of een familieactiviteit te regelen? Onze VR-ervaring is dé oplossing! Betreed samen met je collega's, team of vrienden een wereld vol verbeelding waar dromen werkelijkheid worden. Werk samen om te ontsnappen uit diverse escape rooms, overleef en verdedig jezelf in shooter games, beleef een scala aan minigames of overwin je angsten tijdens onze Fear Experience. Ongeacht welke ervaring je kiest, je zult versteld staan.

Onze unieke belevenis zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn en staat bekend als het meest memorabele uitje. Onze VR-activiteit kan op elke gewenste locatie in Geleen worden georganiseerd. Het is de perfecte activiteit op locatie voor een ervaring die je nooit zult vergeten. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, plezier wilt hebben of gewoon het leukste uitje zoekt, neem gerust contact met ons op!

Een Unieke VR Beleving in Limburg

De Virtual Reality Experience bij ons in Weert

Toch liever even weg uit Geleen? Geen probleem! Op minder dan een uur afstand ligt het mooie Weert waar je bij ons op locatie alles kan beleven wat Virtual Reality te bieden heeft. Gedurende twee uur zullen wij ervoor zorgen dat dit uitstapje het waard was.

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Geleen

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.