Beleef Virtual Reality op locatie in Helmond

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Helmond?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Helmond plaatsvinden.

Een uniek uitstapje op locatie met Virtual Reality!

Wil je het prachtige Helmond niet verlaten? Wij verzorgen onze Virtual Reality Experiences bij jou op locatie. Wij zorgen voor de verzorging, maar ook de ontzorging van het uitstapje. Zorg voor een verbetering van de teambuilding, communicatie en de werksfeer met Virtual Reality. Onze operators zullen ervoor zorgen dat jullie  uitstapje gegarandeerd een succes wordt!

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

Unieke activiteit bij jou in Helmond!

Op zoek naar een activiteit op locatie voor teambuilding, plezier, of gewoon het leukste uitje? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op! Of je nu een bedrijfsfeest moet organiseren op locatie of een activiteit voor de familie wilt bedenken, onze VR-activiteit is dé ideale oplossing.

Betreed samen met jouw collega's, team of vrienden een surrealistische wereld waar dromen werkelijkheid worden. Of je nu je angsten moet overwinnen tijdens onze Fear Experience, moet overleven of verdedigen in de shooters, of samen moet werken om te ontsnappen uit ons brede scala aan escape rooms, je zult versteld staan van de onvergetelijke ervaringen die je zult beleven.

Onze unieke ervaring zal nog dagenlang hét gesprek van de dag zijn en wordt beschouwd als het meest unieke uitje. Onze VR-activiteit kan plaatsvinden op elke gewenste locatie in Helmond. Het is een ideale activiteit op locatie die een ervaring biedt die je nooit meer zult vergeten!

Een Unieke VR Beleving in Limburg

De Virtual Reality Experience bij ons in Weert

Toch liever even weg uit Helmond? Geen probleem! Op minder dan een uur afstand ligt het mooie Weert waar je bij ons op locatie alles kan beleven wat Virtual Reality te bieden heeft. Gedurende twee uur zullen wij ervoor zorgen dat dit uitstapje het waard was.

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Helmond

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.