Beleef Virtual Reality op locatie in Hengelo

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Hengelo?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Hengelo plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben je de standaard uitjes zat? Wil je het prachtige Hengelo niet verlaten? Geen zorgen! Wij brengen onze Virtual Reality Experiences naar elke plek in Hengelo en toveren elke ruimte om tot een onvergetelijke ervaring. De meest unieke activiteit op jouw eigen locatie. Elk bedrijfsuitje wordt gegarandeerd een succes. Versterk de teamspirit en verbeter de teambuilding met ons.

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Hengelo

Ben je aan het plannen voor een bedrijfsfeest op locatie of een familie-activiteit? Onze VR-ervaring biedt dé oplossing! Samen met je collega's, team of vrienden stap je in een wonderlijke wereld waar dromen werkelijkheid worden. Werk samen om te ontsnappen uit een verscheidenheid aan escape rooms, overleef en verdedig jezelf in uitdagende shooters, ervaar verschillende avonturen tijdens de  minigames of overwin je angsten in onze Fear Experience. Wat je ook kiest, het wordt een ervaring om nooit te vergeten.

Onze unieke belevenis zal nog lang de aandacht trekken en wordt beschouwd als het meest bijzondere uitje. Onze VR-activiteit kan plaatsvinden op jouw gewenste locatie in Hengelo. Het is dé ideale activiteit op locatie en staat garant voor een ervaring die je niet mag missen. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, plezier of gewoon een geweldig uitje, aarzel niet en neem contact met ons op!


Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Hengelo

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.