Beleef Virtual Reality op locatie in Hilversum

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Hilversum?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Hilversum plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben jij het standaard uitstapje moe? Wil jij het prachtige Hilversum niet verlaten? Geen probleem! Wij verzorgen onze Virtual Reality Experiences overal in Hilversum en transformeren iedere ruimte om tot een onvergetelijke beleving. De meest unieke activiteit bij jou op locatie.  Ieder bedrijfsuitje wordt gegarandeerd een succes. Zorg voor binding en een verbetering van de teambuilding

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Hilversum

Sta je voor de keuze om een bedrijfsfeest te organiseren op locatie of een familieactiviteit te bedenken? Dan biedt onze VR-activiteit de perfecte oplossing! Betreed samen met jouw collega’s, team of vrienden een betoverende wereld waarin dromen werkelijkheid worden. Samenwerken is essentieel om te ontsnappen uit onze diverse escape rooms, te overleven of te verdedigen in de shooters, een scala aan ervaringen te beleven tijdens de minigames óf jouw angsten te overwinnen tijdens onze Fear Experience. Ongeacht de gekozen ervaring, je zult versteld staan!

Onze unieke belevenis zal nog lang nagepraat worden en wordt beschouwd als hét meest unieke uitje. Onze VR-activiteit kan plaatsvinden op jouw gewenste locatie in Hilversum. Het is een ideale activiteit op locatie die zorgt voor een ervaring om nooit te vergeten. Of je nu op zoek bent naar een activiteit voor teambuilding, plezier, of gewoon het leukste uitje, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Hilversum

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.