Beleef Virtual Reality op locatie in Leiden

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Leiden?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Leiden plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben je toe aan iets anders dan het standaard uitje? Waarom zou je het prachtige Leiden verlaten? Dat hoeft niet! Wij brengen onze opwindende Virtual Reality Experiences naar jou toe, waar je ook bent in Leiden. We toveren elke ruimte om tot een onvergetelijk avontuur, recht voor jouw deur. Verrijk jouw bedrijfsuitje met onze unieke activiteit, gegarandeerd een succes. Versterk de teamband en verbeter de teambuilding terwijl je samen de grenzen van de virtuele wereld verkent. Ervaar het zelf en maak van jouw uitje een onvergetelijke belevenis!

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Leiden

Ben je op zoek naar een locatie voor je bedrijfsfeest of wil je een familie-activiteit organiseren? Dan is onze VR-ervaring dé oplossing! Betreed met je collega's, team of vrienden een wereld waarin dromen werkelijkheid worden. Werk samen om uit uitdagende escape rooms te ontsnappen, overleef en verdedig jezelf in spannende shooters, geniet van verschillende ervaringen tijdens de minigames, of je angsten overwint tijdens onze Fear Experience Onze unieke activiteit vindt plaats op een door jou gekozen locatie in Leiden en zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring. Of je nu teambuilding, plezier of gewoon een leuk uitje zoekt, aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Leiden

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.