Beleef Virtual Reality op locatie in Meijel

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Meijel?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Meijel plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Moet jij een uitstapje regelen, en wil je het prachtige Meijel niet verlaten? Wij verzorgen onze Virtual Reality Experiences overal in Meijel. Wij komen met onze spullen naar jullie locatie toe en zullen zorgen voor de opbouw, de begeleiding en de afbreek, zodat jullie bedrijfsuitje een gegarandeerd succes wordt. ontdek nieuwe werelden vol avontuur en mogelijkheden. Zorg voor binding en teambuilding met VR!


Een aantal belangrijke punten:

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Meijel

Op zoek naar een unieke belevenis voor je bedrijfsfeest of een familie-uitje? Ontdek onze op locatie gehouden VR-activiteiten! Betreed samen met je collega's, team of familie een wereld vol surrealisme waar dromen werkelijkheid worden. Werk samen om te ontsnappen uit een scala aan escape rooms, overleef en verdedig jezelf in spannende shooters, ervaar diverse minigames of overwin je angsten tijdens onze Fear Experience. Ongeacht je keuze, je zult versteld staan!

Onze unieke VR-ervaring zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn en wordt gegarandeerd ervaren als het meest memorabele uitje. Wij brengen deze opwindende activiteit naar jouw gewenste locatie in Meijel, en beloven een ervaring aan te bieden die je nooit zult vergeten. Of je nu teambuilding zoekt, plezier wilt hebben of simpelweg het leukste uitje wilt organiseren, aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Een Unieke VR Beleving in Limburg

De Virtual Reality Experience bij ons in Weert

Toch liever even weg uit Meijel? Geen probleem! Op minder dan een uur afstand ligt het mooie Weert waar je bij ons op locatie alles kan beleven wat Virtual Reality te bieden heeft. Gedurende twee uur zullen wij ervoor zorgen dat dit uitstapje het waard was.

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Meijel

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.