Beleef Virtual Reality op locatie in Nijkerk

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Nijkerk?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Nijkerk plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben je klaar met de doorsnee uitjes? Blijf je liever in het prachtige Nijkerk? Geen probleem! Wij brengen onze Virtual Reality Experiences naar elke plek in Nijkerk en transformeren elke ruimte tot een onvergetelijke belevenis. De meest unieke activiteit op jouw locatie. Elk bedrijfsuitje  wordt een gegarandeerd succes. Bouw teamspirit en versterk de teambuilding met onze VR-ervaringen.


Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Nijkerk

Ben je op zoek naar een bedrijfsfeest op locatie of een familie-activiteit? Onze VR-ervaring is de perfecte oplossing! Betreed samen met je collega’s, team of vrienden een surrealistische wereld waar dromen werkelijkheid worden. Werk samen om te ontsnappen uit onze diverse escape rooms, overleef en verdedig jezelf in spannende shooters, ervaar een breed scala aan avonturen tijdens de minigames of overwin je angsten in onze Fear Experience. Ongeacht welke ervaring je kiest, het wordt gegarandeerd een onvergetelijke belevenis.

Onze unieke ervaring zal nog dagenlang hét gesprek van de dag zijn en wordt beschouwd als het meest bijzondere uitje. Onze VR-activiteit kan plaatsvinden op jouw gewenste locatie in Nijkerk. Het is de ideale activiteit op locatie en zal zorgen voor een ervaring die je nooit zult vergeten. Of je nu op zoek bent naar een activiteit voor teambuilding, plezier, of gewoon het leukste uitje, aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Nijkerk

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.