Beleef Virtual Reality op locatie in Oosterhout

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Oosterhout?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Oosterhout plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben je de traditionele uitjes zat? Weiger je het prachtige Oosterhout te verlaten? Geen zorgen! Wij bieden onze Virtual Reality Experiences aan op elke gewenste locatie in Oosterhout en veranderen elke ruimte in een onvergetelijke belevenis. Dit is dé meest unieke activiteit bij jou op locatie. Elk bedrijfsuitje wordt gegarandeerd een succes. Versterk de band en bevorder de teambuilding.

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Oosterhout

Ben je aan het overwegen om een bedrijfsfeest op locatie te organiseren of een activiteit voor de familie te bedenken? Dan biedt onze VR-ervaring de perfecte oplossing! Betreed samen met je collega's, team of vrienden een surrealistische wereld waar dromen werkelijkheid worden. Werk samen om te ontsnappen uit ons diverse scala aan escape rooms, overleef of verdedig jezelf in de shooters, beleef verschillende ervaringen tijdens de minigames, of overwin je angsten tijdens onze Fear Experience. Wat je ook kiest, het zal zeker een onvergetelijke ervaring zijn.

Onze unieke ervaring zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn en wordt beschouwd als het meest unieke uitje. Onze VR-activiteit kan plaatsvinden op jouw gewenste locatie in Oosterhout. Het is de ideale activiteit op locatie die zorgt voor een ervaring die je niet snel zult vergeten. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, plezier, of gewoon het leukste uitje, aarzel niet en neem contact met ons op!

Een Unieke VR Beleving in Limburg

De Virtual Reality Experience bij ons in Weert

Toch liever even weg uit Oosterhout? Geen probleem! Op minder dan een uur afstand ligt het mooie Weert waar je bij ons op locatie alles kan beleven wat Virtual Reality te bieden heeft. Gedurende twee uur zullen wij ervoor zorgen dat dit uitstapje het waard was.

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Oosterhout

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.