Beleef Virtual Reality op locatie in Oss

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Oss?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Oss plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben je het zat om steeds hetzelfde uitje te beleven? Blijf lekker in Oss en ervaar onze opwindende Virtual Reality Experiences op jouw eigen locatie. Wij transformeren elke ruimte om tot een onvergetelijk avontuur, gegarandeerd succes voor elk bedrijfsuitje. Versterk de teamgeest en bouw aan betere samenwerking.

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Oss

Of je nu een bedrijfsfeest op locatie zoekt of een leuke familie-activiteit organiseert, onze VR-ervaring biedt de perfecte oplossing! Betreed samen met je collega's, team of vrienden een surrealistische wereld waar dromen werkelijkheid worden. Werk samen om te ontsnappen uit een breed scala aan escape rooms, overleef of verdedig jezelf in spannende shooters, geniet van diverse minigames of overwin je angsten tijdens onze Fear Experience. Ongeacht welke ervaring je kiest, je zult versteld staan!

Onze unieke belevenis zal nog lang worden besproken en staat bekend als het meest memorabele uitje. De VR-activiteit kan op jouw gewenste locatie in Oss plaatsvinden, perfect voor teambuilding, plezier of gewoon een geweldig uitje. Aarzel niet en neem contact met ons op voor een ervaring die je nooit zult vergeten!

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Oss

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.