Beleef Virtual Reality op locatie in Roermond

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Roermond?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Roermond plaatsvinden.

Het leukste uitstapje op locatie, met Virtual Reality!

Ben je op zoek naar een unieke uitstap? Zoek niet verder! Bij ons zit je goed. We bieden Virtual Reality-ervaringen aan op elke locatie in Roermond, waarbij we elke ruimte omtoveren tot een onvergetelijke belevenis. Maar dat is nog niet alles. We bieden ook VR- Escape room, VR- shooters, een VR- Playgrounden een angstaanjagende Fear experience. We regelen niet alleen het evenement tot in de puntjes, maar nemen ook alle zorgen uit handen.


Een aantal belangrijke punten
  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Roermond

Of je nu een bedrijfsfeest op locatie moet organiseren of een familie-activiteit wilt bedenken, onze VR-ervaring is de perfecte oplossing! Stap samen met je collega's, team of vrienden in een surrealistische wereld waar dromen werkelijkheid worden. Werk samen om te ontsnappen uit onze diverse escape rooms, overleef en verdedig jezelf in shooter-games, ervaar een scala aan mini-games, of overwin je angsten tijdens onze Fear Experience. Wat je ook kiest, je zult versteld staan.

Onze unieke ervaring zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn en wordt beschouwd als het meest unieke uitje. Onze VR-activiteit kan plaatsvinden op elke gewenste locatie in Roermond. Het is de ideale activiteit op locatie en zorgt voor een ervaring die je nooit zult vergeten. Of je nu op zoek bent naar een activiteit voor teambuilding, plezier, of gewoon het leukste uitje, aarzel niet en neem contact met ons op!

Een Unieke VR Beleving in Limburg

De Virtual Reality Experience bij ons in Weert

Toch liever even weg uit Roermond? Geen probleem! Op minder dan een uur afstand ligt het mooie Weert waar je bij ons op locatie alles kan beleven wat Virtual Reality te bieden heeft. Gedurende twee uur zullen wij ervoor zorgen dat dit uitstapje het waard was.

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Roermond

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.