Beleef Virtual Reality op locatie in Sittard

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Sittard?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Sittard plaatsvinden.

Het meest unieke uitstapje op locatie met Virtual Reality!

Ben jij op zoek naar het meest unieke uitje? en wil je het prachtige Sittard niet verlaten? Dat is geen probleem! Wij verzorgen en ontzorgen Virtual Reality Experiences overal in Sittard. Wij komen op de afgesproken dag naar jou toe om van jullie bedrijfsuitje een succes te maken. Zorg voor een verbetering van de teambuilding en communicatie met Virtual Reality!

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Sittard

Wil je een bedrijfsfeest opzetten op een externe locatie of een leuke familieactiviteit bedenken? Onze VR-ervaring biedt de perfecte oplossing! Betreed samen met je collega's, team of vrienden een surrealistische wereld waar dromen werkelijkheid worden. Werk samen om te ontsnappen uit verschillende escape rooms, overleef en verdedig jezelf in intense shooters, ervaar een scala aan playground games of confronteer je angsten tijdens onze Fear Experience. Ongeacht je keuze, je zult versteld staan!

Onze unieke ervaring zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn en zal ongetwijfeld het meest memorabele uitje worden. De VR-activiteit kan plaatsvinden op een door jou gekozen locatie in Sittard, waardoor het een perfecte activiteit op locatie is. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, plezier of gewoon het leukste uitje, aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Een Unieke VR Beleving in Limburg

De Virtual Reality Experience bij ons in Weert

Toch liever even weg uit Sittard? Geen probleem! Op minder dan een uur afstand ligt het mooie Weert waar je bij ons op locatie alles kan beleven wat Virtual Reality te bieden heeft. Gedurende twee uur zullen wij ervoor zorgen dat dit uitstapje het waard was.

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Sittard

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.