Beleef Virtual Reality op locatie in Sliedrecht

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Sliedrecht?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Sliedrecht plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben je het traditionele uitje zat? Heb je geen zin om het prachtige Sliedrecht te verlaten? Geen probleem! Wij brengen onze Virtual Reality Experiences rechtstreeks naar jou toe, waar je ook bent in Sliedrecht. We transformeren elke ruimte tot een onvergetelijke belevenis. Het meest unieke uitje op jouw locatie. Elk bedrijfsuitje is verzekerd van succes. Versterk de banden en bevorder teambuilding.

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Sliedrecht

Ben je op zoek naar een unieke manier om je bedrijfsfeest op locatie te organiseren of een speciale activiteit voor je familie te bedenken? Overweeg dan onze opwindende VR-ervaring! Stap samen met je collega's, team of vrienden in een wereld van verbeelding waar dromen werkelijkheid worden. Werk samen om uitdagende escape rooms te doorstaan, overleef vijandige situaties in shooters, beleef een scala aan opwindende minigames of confronteer je angsten tijdens onze Fear Experience. Ongeacht welke ervaring je kiest, je zult versteld staan van de mogelijkheden die VR biedt.

Onze unieke activiteit zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn en wordt gegarandeerd het hoogtepunt van je bedrijfsfeest of familiebijeenkomst. Onze VR-ervaring kan plaatsvinden op elke gewenste locatie in Sliedrecht, waardoor het een flexibele en onvergetelijke optie is. Of je nu teambuilding, plezier of gewoon het leukste uitje zoekt, aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om je VR-avontuur te plannen!

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Sliedrecht

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.