Beleef Virtual Reality op locatie in Valkenswaard

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Valkenswaard?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Valkenswaard plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben je het standaard uitje beu? Weiger je het prachtige Valkenswaard te verlaten? Geen zorgen! Wij bieden onze Virtual Reality Experiences aan op elke locatie in Valkenswaard en transformeren elke ruimte tot een onvergetelijke belevenis. Dit is dé unieke activiteit op jouw eigen locatie. Elk bedrijfsuitje wordt gegarandeerd een succes. Versterk de band en verbeter de teambuilding.

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Valkenswaard

Denk je eraan om een bedrijfsfeest op locatie te organiseren of een familieactiviteit te plannen? Onze VR-ervaring is dé oplossing! Betreed samen met je collega's, team of vrienden een wereld vol verbeelding waar dromen werkelijkheid worden. Werk samen om te ontsnappen uit diverse escape rooms, overleef en verdedig jezelf in shooters, beleef een scala aan minigames of overwin je angsten tijdens onze Fear Experience. Welke ervaring je ook kiest, je zult versteld staan.

Onze unieke belevenis zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn en staat bekend als het meest memorabele uitje. Onze VR-activiteit kan op elke gewenste locatie in Valkenswaard worden gehouden. Het is dé ideale activiteit op locatie voor een ervaring die je nooit zult vergeten. Of je nu teambuilding wilt versterken, plezier wilt hebben of simpelweg het leukste uitje zoekt, neem gerust contact met ons op!

Een Unieke VR Beleving in Limburg

De Virtual Reality Experience bij ons in Weert

Toch liever even weg uit Valkenswaard? Geen probleem! Op minder dan een uur afstand ligt het mooie Weert waar je bij ons op locatie alles kan beleven wat Virtual Reality te bieden heeft. Gedurende twee uur zullen wij ervoor zorgen dat dit uitstapje het waard was.

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Valkenswaard

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.