Beleef Virtual Reality op locatie in Venray

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Venray?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Venray plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben jij het standaard uitstapje moe? Wij verzorgen de meest unieke activiteit bij jou op locatie in Venray. Wij verzorgen onze Virtual Reality Experiences overal in Venray en toveren iedere ruimte om tot een onvergetelijke beleving. Wij zorgen voor de opbouw, begeleiding en afbreek van de VR Experience, zodat jullie nergens zorgen over hoeven te dragen! Zorg voor binding en teambuilding met VR!

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Venray

Bij VRBoxx brengen we de innovatie van virtual reality rechtstreeks naar jouw bedrijf, waar je ook bent in Venray. Of je nu op zoek bent naar een uniek bedrijfsuitje, een teambuildingactiviteit wilt organiseren of gewoon een leuk uitje wilt beleven, wij hebben alles wat je nodig hebt.

Met onze eigen apparatuur komen we bij jou op locatie om een breed scala aan VR-ervaringen te bieden. Stap in een wereld van wonderen met onze escape rooms, waar teamwerk en slim denken essentieel zijn om te ontsnappen. Of ga de strijd aan in spannende shooters, waar je jezelf kunt testen en je vaardigheden kunt tonen. Voor degenen die een adrenalinekick zoeken, bieden we de Fear Experience aan, waar je je angsten kunt overwinnen in een veilige en meeslepende omgeving, maar dat is nog niet alles - onze Playground biedt een breed scala aan interactieve minigames en avonturen voor iedereen om van te genieten

Een Unieke VR Beleving in Limburg

De Virtual Reality Experience bij ons in Weert

Toch liever even weg uit Venray? Geen probleem! Op minder dan een uur afstand ligt het mooie Weert waar je bij ons op locatie alles kan beleven wat Virtual Reality te bieden heeft. Gedurende twee uur zullen wij ervoor zorgen dat dit uitstapje het waard was.

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Venray

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.