Beleef Virtual Reality op locatie in Waalwijk

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Waalwijk?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Waalwijk plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben jij het standaard uitstapje moe? Wij verzorgen Virtual Reality Experiences overal in Waalwijk en zorgen voor een unieke activiteit bij jou op locatie, en je hoeft het prachtige Waalwijk geen eens te verlaten! Wij komen op de afgesproken dag naar jullie locatie toe en zorgen voor de opbouw, de begeleiding en de afbreek van het bedrijfsuitje. Zorg voor binding en een verbetering van de teambuilding met Virtual Reality

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Waalwijk

Ben je van plan een bedrijfsfeest te organiseren op locatie of een activiteit voor de familie te verzinnen? Stop maar met zoeken, want onze VR activiteit is dan de ideale oplossing! samen met jouw collega's, team of vrienden stap je binnen een een virtuele wereld waarin dromen werkelijkheid worden. Door middel van samenwerken dien je te ontsnappen uit ons breed scala aan escape rooms, zal je moeten overleven of verdedigen in adrenaline pompende shooters, ervaar je een een breed scala aan experiences tijdens de minigames of ga je jouw angsten overwinnen tijdens onze Fear Experience. Je zal je ogen niet geloven, welke experience je ook kiest.

Onze unieke ervaring zal nog dagenlang hét gesprek van de dag zijn en wordt ervaren als het meest unieke uitje. Onze VR activiteit kan plaatsvinden op jouw gewenste locatie in Waalwijk Het is een ideale activiteit op locatie en zal zorgen voor een ervaring om nooit meer te vergeten.  Ben je op zoek naar een activiteit op locatie voor teambuilding, plezier óf zoek je gewoon het leukste uitje? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Waalwijk

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.