Beleef Virtual Reality op locatie in Zeist

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Zeist?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Zeist plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben jij het standaard uitstapje moe? Wil jij het prachtige Zeist niet verlaten? Geen probleem! Wij verzorgen onze Virtual Reality Experiences overal in Zeist en transformeren iedere ruimte om tot een onvergetelijke beleving. De meest unieke activiteit bij jou op locatie.  Ieder bedrijfsuitje wordt gegarandeerd een succes. Zorg voor binding en een verbetering van de teambuilding

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Zeist

Heb je een bedrijfsfeest op locatie te organiseren of zoek je een leuke familieactiviteit? Onze VR-ervaring is de ideale keuze! Betreed samen met je collega’s, team of vrienden een surrealistische wereld waar dromen uitkomen. Werk samen om te ontsnappen uit onze spannende escape rooms, overleef of verdedig jezelf in onze shooters, geniet van diverse minigames, of trotseer je angsten tijdens onze Fear Experience. Welke ervaring je ook kiest, je zult je ogen niet geloven!

Deze unieke ervaring zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn en wordt beschouwd als het meest unieke uitje. Onze VR-activiteit kan worden georganiseerd op elke gewenste locatie in Zeist. Perfect voor teambuilding, plezier of gewoon het leukste uitje. Twijfel niet en neem contact met ons op voor een onvergetelijke ervaring!

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Zeist

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.