Beleef Virtual Reality op locatie in Zevenbergen

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Zevenbergen?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Zevenbergen plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben je het standaard uitje beu? Blijf je liever in het prachtige Zevenbergen? Geen zorgen! Wij brengen onze Virtual Reality Experiences naar elke plek in en creëren een onvergetelijke belevenis, waar je ook bent. Het meest unieke bedrijfsuitje gegarandeerd succesvol. Versterk de teambinding en bevorder de teambuilding, op jouw locatie.

Een aantal belangrijke punten
  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Zevenbergen

Op zoek naar een originele activiteit voor je bedrijfsfeest of een familie-uitje? Overweeg onze op locatie geboden Virtual Reality-ervaring! Betreed samen met je collega's, team of vrienden een wereld waarin grenzen vervagen en dromen tot leven komen. Werk samen om te ontsnappen uit verschillende virtuele escape rooms, overleef en verdedig jezelf in spannende shooters, ervaar diverse minigames of trotseer je angsten tijdens onze Fear Experience.

Wat je ook kiest, onze unieke VR-ervaring zal nog lang na het evenement worden besproken en staat garant voor een onvergetelijke tijd. Deze activiteit kan op elke gewenste locatie in Zevenbergen plaatsvinden, waardoor het ideaal is voor teambuilding, plezier of gewoon een leuke tijd samen. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een ervaring die je niet snel zult vergeten!

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Zevenbergen

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.