Beleef Virtual Reality op locatie in Zwolle

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Zwolle?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Zwolle plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben je traditionele uitstapjes ook beu? Zoek niet verder! Met onze VR-activiteit bieden we een unieke ervaring voor jouw bedrijfsfeest of familiebijeenkomst. Stap samen met je collega's, team of vrienden in een wereld waar dromen werkelijkheid worden. Onze activiteit kan plaatsvinden op jouw gewenste locatie, en belooft een ervaring om nooit te vergeten. Of je nu teambuilding, plezier, of gewoon het leukste uitje zoekt, twijfel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Zwolle

Wil je een bedrijfsfeest regelen op een unieke locatie of een leuke activiteit organiseren voor familie en vrienden? Dan is onze VR-ervaring dé oplossing! Betreed samen met je team, collega's of vriendengroep een fantastische wereld waarin alles mogelijk is. Werk samen om te ontsnappen uit uitdagende escape rooms, overleef intense shooters, en geniet van andere singleplayer games, zoals minigames of onze angstaanjagende Fear Experience. Ongeacht je keuze, je zult versteld staan van de avonturen die je te wachten staan.

Onze unieke belevenis zal nog lang na het evenement worden besproken en zal zeker worden beschouwd als het hoogtepunt van de dag. We kunnen onze VR-activiteit organiseren op elke gewenste locatie in Zwolle , waardoor het een ideale keuze is voor teambuilding, plezier of gewoon een onvergetelijk uitje. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een ervaring die je nooit zult vergeten!

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Zwolle

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.